Kukapa 90-luvun lapsi ei muistelisi lämmöllä legendaarisia Pokémon-kortteja. Nostalgian lisäksi pahvilapuilla on myös arvoa. Joissain tapauksissa todella paljon arvoa.

YouTube-kanava Dumb Money Live oli ostanut taskuhirviöiden ensimmäisen sukupolven keräilykorttilaatikon, jonka luvattiin olevan avaamaton ja sisältävän avaamattomia korttipaketteja, Dexerto uutisoi.

Ihan taskurahalla boksi ei irronnut, sillä tubettajat maksoivat kolmesta laatikosta yhteensä käsittämättömät 375 tuhatta dollaria.

Ihan kohtuullinen hinta pahvista.

Pettymys olikin suuri, kun tubettajat avasivat laatikon. Kävi nopeasti ilmi, että sisälle heitetyt korttipussit olivat kertaalleen avattuja ja kiinni liimattuja. Kaiken lisäksi kortit eivät olleet luvattuja, vaan sovittua tuoreempia.

Pettymyksen kirvelevyyttä lisäsi se, että koko prosessi taltioitiin suorana lähetyksenä kaikille katsojille. Vielä pisteliäämpää oli se, että kyseessä oli hyväntekeväisyyslähetys.

Ilmeisesti toinen laatikko avataan myöhemmin. Mikäli tämäkin boksi on uudelleensuljettu, niin kauppias on luvannut palauttaa 375 tuhatta dollaria takaisin.

Video alla (boksin avaus kohdassa 35:41).