Oletko miettinyt, kuinka paljon helpompaa olisi, jos imurointi olisi automatisoitu?

Tosinörtin tunnistaa siitä, että tylsät hommat on ulkoistettu atk:lle. Robotti-imureiden myötä atk:lle voi ulkoistaa myös lattioiden puhdistuksen. Parhaita siivous­robotteja voi käskyttää puheella avoimen ohjelmointirajapinnan kautta.

Mikrobitin huhtikuun lehden vertailussa oli mukana yhteensä 6 robottia: iRobot Roomba i7+, Miele Scout RX2 Home Vision, Neato Botvac D7 Connected, Nedis VCRO210BK, Xiaomi Mi Robot Vacuum ja Xiaomi Roborock 2. Lue koko testi tästä linkistä.

Roboimureiden testien taustoista löydät lisätietoa muun muassa tästä ja tästä. Lisäksi kotitestaajamme listasi laitteiden hyviä ja huonoja puolia käytännön elämässä. Videon imureiden toiminnasta löydät tästä jutusta.

Testin perusteella siivousrobotit ovat parhaimmillaan todella helppoja ja käteviä apulaisia. Kallein imuri ei ollut paras, mutta halvintakaan ei kannata hankkia. Testissä pärjäsi hyvin muun muassa Neato Botvac Connected D7, joka toimii loogisesti, siivoaa hyvin eikä juuri kompuroi esteisiin. Myös laitteen ohjelmoitavuus ja hakkeroitavuus ovat aivan omaa luokkaansa.

Lue lisää: