CS: GO -pelin Starseries Season 4:n finaaliturnaus päättyi Mousesportsin ja ukrainalaisen Natus Vinceren kamppailuun. NaVi pelasi puolivälierissä vahvasti voittaen Astralisin ja välierissä kaatui yllättäen maailman paras joukkue FaZe Clan. Finaalissa NaVi ei kuitenkaan enää pärjännyt, kun vastaan asettuivat Miikka ”suNny” Kemppi ja Mousesports.

Mousesports aloitti tosin finaaliurakkansa heikosti häviämällä ensimmäisen kartan. NaVin valitseman Overpassin ensimmäisen puolisko päättyi 11-4. Mousesportsin peli ei lähtenyt ollenkaan käyntiin Overpassissa ja lopulta NaVi voitti kartan 16-7.

Finaalin toinen kartta oli Mousesportsin valitsema Mirage, jolla käytiin äärimmäisen tiukkaa taistoa. Mousesports aloitti kartan hyvin ja voitti puoliskon selvästi 4-11. Toisella puoliskolla Mousesportsin taso tippui ja peli venyi aina jatkoajalle asti. Tiimi sai jatkoajalla ensimmäisen pelipisteen tilanteessa 18-17, mutta NaVi tasoitti 18-18 ja peli siirtyi toiselle jatkoajalle.

Toisella jatkoajalla Mousesports voitti 4 erää putkeen ja voitti kartan lopulta 18-22.

Finaalin ratkaissut viimeinen kartta oli Train, jossa Mousesports pelasi ensimmäisen puoliskon ylivoimaisesti. Toiselle puoliskolle siirryttiin joukkueen johtaessa selvästi 4-11. Toisen puoliskon alussa NaVi onnistui voittamaan 5 erää putkeen, mutta lopulta Mousesports nappasi 4 erävoittoa putkeen ja voitti kartan 9-16.

Finaalivoiton ansiosta Mousesports voitti turnauksen 300 000 dollarin rahapalkinnosta leijonanosan, 130 000 dollaria.

Torilla tavataan 🤑

— Miikka (@suNnycsgo) 26. helmikuuta 2018