Tekijänoikeuksien haltijat tai käytännössä aina näiden avukseen palkkaamat firmat käyvät väsymättä läpi verkkoa ja verkkopalveluita löytääkseen piraattilinkkejä. Jos jossakin vilahtaa luvattomaan aineistoon johtava linkki, poistopyyntö lähtee äkkiä matkaan.

Torrentfreak kirjoittaa, että F-Securen tutkimusjohtaja Mikko Hyppönen sai hämmästyksekseen havaita joutuneensa sensuurin kouriin: Twitter oli poistanut yhden hänen tviiteistään. Mies kertoi itse tapahtuneesta Twitterissä.

Adoben nimissä tehty poistopyyntö koski vanhaa tviittiä vuodelta 2016. Jos tämä kuulostaa turhalta menneiden kaivamiselta, entä sitten poiston syy: tviitissä oli linkki 27 vuotta vanhaan softaan. Adoben näkökulmasta Hyppönen oli tuhoamassa firman liiketoiminnan ohjaamalla Twitter-seuraajansa lataamaan Acrobat Reader 1.0 for MS-DOS -sovelluksen.

Jos ollaan oikein täsmällisiä, piraatin kirjoihin ei joutunut Mikko Hyppönen itse vaan botti, joka oli nostanut vanhan tviitin esiin sen 5-vuotispäivän kunniaksi. Botin tili lukittiin.