Mikrobitin Mestari & Testari -podcastin studioon ovat saapuneet Teemu ”wabbit” Hiilisen peliselostajakollegat Laura ”lapa” Kyntäjä sekä Cristofer ”Donod” Choucoutou. Kaksikko kertoo omasta urastaan sekä siitä, mitä ominaisuuksia hyvältä selostajalta vaaditaan.

Jakson polttavaksi puheenaiheeksi nousee suomalaisen e-urheilun kriisi. Kotimainen peliorganisaatio SJ on hajottanut oman CS:GO-kokoonpanonsa, junioritoiminta on ongelmissa ikärajojen kanssa ja sosiaalisessa mediassa kuiskutellaan, että suomalainen e-urheilu ei voi hyvin.

Miksi esports-hype on ottanut takapakkia ”Katowicen ihmeen” jälkeen?

Uutisosiossa käsitellään suomalaismiehen räjäyttämää Teslaa sekä Applen AirTag-paikanninta, josta rikolliset ovat ottaneet ilon irti.

Mikrobitin Mestari & Testari -podcastissa peli- ja e-urheilumaailman ilmiöitä ihmetellään yhdessä e-urheilukenttien mestaripelaaja Teemu ”wabbit” Hiilisen sekä stand up -koomikko Tomi Walamiehen asiantuntevassa opastuksessa.

Mestari & Testari on kuunneltavissa upotteesta jutun alapuolelta. Lisäksi sen pariin voi virittäytyä Spotifyssa, Apple Podcastissa, SoundCloudissa, YouTubessa sekä muissa podcast-palveluissa. Podcast saa uuden jakson joka toinen viikko.