Podcastin toinen jakso on ilmestynyt! Voit kuunnella sen täältä.

Mikrobitin Mestari & Testari -podcastissa peli- ja e-urheilumaailman ilmiöihin sukelletaan yhdessä e-urheilukenttien mestaripelaaja Teemu ”wabbit” Hiilisen sekä stand up -koomikko Tomi Walamiehen hellässä opastuksessa.

Podcastin ensimmäisessä jaksossa lähdetään liikkeelle pelaamisen enemmän tai vähemmän uljaasta historiasta. Samalla kaksikko pohtii sitä, oliko syy pelaamisen ensimmäiselle kriisille luovien henkilöiden polkeminen ja vähättely?

Uutisosiossa sen sijaan tarkastellaan sitä, kuuluuko kilpapelaaminen olympialaisiin. Lisäksi Hiilinen ja Walamies pureutuvat suomalaisen operaattorin kilpapelaamisen suursatsaukseen sekä e-urheilutähti Elias ”Jamppi” Olkkosen yllättäen rauenneeseen pelikieltoon.

Mikrobitin Mestari & Testari on kuunneltavissa upotteesta jutun alapuolelta. Lisäksi sen pariin voi uppoutua Spotifyssa, Apple Podcastissa, SoundCloudissa sekä muissa podcast-palveluissa. Sarjan seuraava jakso on kuunneltavissa jo 14. toukokuuta, josta eteenpäin jaksot ilmestyvät joka toinen viikko.