Mikrobitin verkkopalvelu uudistui joulukuun alussa. Kerroimme asiasta tässä jutussa. Alla on joitakin lisätietoja aiheesta.

Missä on Bitin digiversio?

Se on Summassa ja Android- sekä iOS-sovelluksessa. Täältä saat tarkempia tietoja.

Miksi kaikki vanhat Bitit eivät ole saatavilla digimuodossa?

Muun muassa tekijänoikeussyistä. Vasta tuoreimpien lehtien osalta avustajien sopimuksissa on sovittu, että heidän kirjoittamansa jutut voidaan julkaista muuallakin kuin printtilehdessä. Muitakin syitä on, mutta niitä ei valitettavasti voi avata tässä. Tavoitteenamme on kuitenkin laajentaa digiarkiston kokoa.

Mikäs tää Summa oikein on?

Se on Mikrobittiä kustantavan Alma Talentin verkkopalvelu, jonka kautta voi lukea kaikkia Alma Talentin lehtiä ja kirjoja tietokoneella tai puhelimella.

Kuka tahansa voi testata Summaa, mutta kokonaan jutut ovat luettavissa vain rekisteröityneille käyttäjille. Voit rekisteröityä Summaan täällä. Paperi-Bitin kestotilaajille palvelu on ilmainen ja muut rekisteröityneet saavat ilmaisen lukuoikeuden kuukaudeksi.

Miten sieltä pääsee pois?

Tämän sivuston alalaidassa on tummapohjainen alue, jonka linkkejä klikkaamalla jout.. siis pääsee Summaan. Summan yläreunassa oleva Bitti-linkki ei tuo takaisin näille julkisille nettisivuille vaan Bitin Summa-etusivulle. Pääset tänne takaisin esimerkiksi naputtelemalla selaimen Back-painiketta.

Missä on Päivän kysymys?

To do -listalla.

Missä on Neuvola?

Sähköpostissa: neuvola@mbnet.fi

Palaako legendaarinen Ajuriapaja? Entä huvi- ja hyötykorppu/romppu? Ohjelmistolistaukset!!!?!1

No niin, otetaan ihan rauhallisesti. Ennen melkein kaikki toki oli paremmin, mutta kuka oikeasti kaipaa korppuja, kun on netti ja Google? …Ai jaa, selvä. Täytyy sitten miettiä tätä.

Haluaisin kysyä lisää!

Jos asia koskee lehden tilaukseen liittyviä asioista, meilaa tilaajapalvelu@almatalent.fi.

Muussa tapauksessa lähetä sähköpostia toimitukselle osoitteeseen mikrobitti@almamedia.fi tai käytä verkkolomaketta.