Päivitys 26.1.2016 13:45. Tuoreimmat tiedot siirron tilanteesta ovat täällä.

Päivitys 25.1.2016 17:57. Monille on ollut epäselvää, mistä uudistetun Mikrobitin tilaajaedun voi ottaa käyttöön. Oikea paikka on suunnata selain osoitteeseen http://www.mbnet.fi. Pahoittelemme heikkoa tiedottamista. Jos kyseinen osoite vie sivulle mikrobitti.fi, tyhjennä selaimen välimuisti esimerkiksi näppäinyhdistelmällä Ctrl + Vaihto + Del.

Päivitys 25.1.2016 10:25. Jos et pääse kirjautumaan uuteen sähköpostipalveluun (MBnet Kamu), niin varmista, että käytät täsmälleen samoja tietoja, jotka Mikrobitin osoitelipukkeessasi ovat. Tilaus on voitu tehdä esimerkiksi useammalla etunimellä kuten ”Matti Sakari Mäkinen” tai sitten katuosoitteesta käytetty lyhennettyä versiota kuten ”Kirkkok”.

Hyvä MBnetin sähköposti- ja kotisivupalvelun käyttäjä,

valo alkaa kajastaa tunnelin päässä. MBnetin sähköposti- ja kotisivupalvelu siirtyy uuteen ympäristöön, ja siirron aikataulu on nyt vahvistettu. 

Sähköposti- ja kotisivupalvelun siirto tapahtuu viikonlopun aikana 22.–25.1.2016.

Tämän jälkeen vanhassa ympäristössä esiintyneet ongelmat sekä epävakaus ovat taakse jäänyttä aikaa.

Vanhat sähköpostiosoitteet, sähköpostit ja kotisivut siirtyvät uuteen palveluun sellaisenaan.

It-projekteissa on kuitenkin aina mahdollisuus, että jossain vaiheessa menee bitti poikittain, ja jotain jääkin siirtymättä. 

Tästä syystä suosittelemme, että otat ennen siirtopäivää talteen tärkeimmät sähköpostit. Sekä tarvittaessa kotisivujen koodit ja tiedostot. Tällä tavalla varmistut, ettei mikään tärkeä jää vahingossakaan siirtymättä.

Lähetämme lisäohjeita uuden palvelun käyttöönotosta, kunhan siirtopäivä lähestyy ja tarvittavat toimenpiteet täsmentyvät. Löydät ajantasaisen tiedon ja ohjeistuksen siirrosta kotisivuiltamme Tietoja-alasivulta.

Uudistetun MBnetin tukiportaali on nimeltään Neuvola, löydät sen täältä. Uusi palvelu herättää myös paljon kysymyksiä. Usein kysyttyihin kysymyksiin löydät vastaukset täältä. Uuteen palveluun liittyvät häiriö- ja huoltokatkotiedotteet löydät puolestaan täältä.

Tämän artikkelin otsikkoon on eksynyt väärä ajankohta siirrolle. Siirto on alkanut tänään, perjantaina 22.1. kello 14. Kaikille MBinternetin asiakkaille on kuitenkin lähetetty hyvissä ajoin ennen vanhan palvelun alasajoa sähköpostiin tiedote tulevasta huoltokatkosta, jossa huoltokatkon kesto on ilmoitettu oikein: 22.1.2016 klo 14 – 25.1.2016 klo 08:00. Pahoittelemme kömmähdystä!

Palautetta ja kysymyksiä voit lähettää sähköpostilla: neuvola@mbnet.fi .

Usein kysyttyjä kysymyksiä MBinternetin webmailista ja kotisivuista