Mikrobitti.fi:n remontti on saatu päätökseen. Tervetuloa tutustumaan.

Tärkeänä uutena ominaisuutena nostamme esiin verkkosivustomme tuotehaun, jonka sisältö perustuu lehden oman laboratorion testituloksiin. Voit kaivaa helposti esiin arvioimiamme puhelimia, näyttöjä ja tietokoneita sekä vertailla tuotteiden ominaisuuksia ja pisteitä keskenään.

Tuotehaun lisäksi laitoimme uusiksi lehden keskustelupalstan. Foorumi löytyy täältä.

Aikoinaan palvellut MB:n purkki ja sittemmin keskustelupalsta olivat molemmat tärkeitä kanavia ajatustenvaihtoon ja neuvojen kyselyyn. Myös MikroPC-lehden keskustelufoorumi oli hyvin aktiivinen.

Nyt uudistuneella foorumilla tavoitteenamme oli luoda samanlai­nen atk-asioista kiinnostuneiden käyttäjien yhteisö, jossa voi kysyä neuvoa muilta jäseniltä. Käyttö on helppoa: tilinä toimii sama tunnus, jonka saat rekisteröityessäsi Mikrobitin sivuille. Profiilin luominen käy käden käänteessä.

Keskustelupalstalle voi lähettää minkä tahansa kysymyksen koskien esimerkiksi tietokoneita, puhelimia, rakentelua tai ohjelmointia. Pitkän linjan käyttäjät ja Mikrobitin asiantuntijat pyrkivät tarjoamaan vinkkejä ja opastusta parhaan taitonsa mukaan. Palstalla voit lisäksi keskustella kaikesta Mikrobitin sisällöstä.