Lokakuun numero on täällä!

Kuukausi sitten kerroimme, kuinka Mikrobitin printtilehti oli kasvattanut lukijamääräänsä vakuuttavasti viimeisen vuoden aikana. Bitti on nousussa myös verkossa: viikolla 39 tavoitimme vuoden ennätysyleisön, vajaat 50 000 käyttäjää. Kiitos lukijoille!

Lokakuun lehden kansijuttuna on suuri emolevytesti. Selvitimme, missä hintaluokassa rahalle saa eniten vastinetta. 10 sivun jutussa on mukana 12 emolevyä.

Testasimme myös Acerin, HP:n ja Samsungin Windows-tabletit työkäytössä. Kuinka pitkälle näppäimistökuori riittää?

Älypuhelimista testissä on kiinalaisen OnePlussan uusi lippulaivamalli OnePlus 3. Testaaja Teemu Laitilan mukaan mallilla on hyvät mahdollisuudet toistaa OnePlus One -hittipuhelimen temppu ja nousta todelliseksi ”lippulaivan-tappajaksi” firman vanhan mainoslauseen mukaisesti.

Läppäreistä mukana ovat muun muassa HP:n ja Lenovon superohuet kannettavat, joilla yhtiöt yrittävät haastaa esimerkiksi Applen MacBookia. Lisäksi käsittelemme erilaisia edullisia kannettavia, pelinäytönohjaimia, keskihintaisia älypuhelimia ja paljon muuta.

Ilmiöjutuissa rakennetaan julkaisujärjestelmä WordPress-alustalla ja tutustutaan Suomen varhaiseen demoskeneen. Mukana lisäksi muun muassa iso tietoturva-aiheinen opasjuttu.

Lehti luettavissa hienon paperiversion lisäksi tietenkin myös digitaalisesti Summa-palvelussa. Perinteisen lehden tilaat kätevästi tästä.

Antoisia lukuhetkiä ja hyvää loppusyksyä!