Kovaa tekniikkaa, timanttisia oivalluksia, nostalgian kimallusta: uudessa Mikrobitti.fi:ssä voit hyötyä uudesta tuotehausta, syventyä digin tähtijuttuihin tai uppoutua vuoden 1984 legendaarisiin lehtiin!

Mikrobitti.fi on aukeamassa entistä ehompana ja lukijalle mielenkiintoisempana verkkosivustona. Siirto uudelle sivulle tapahtuu lähipäivinä ja tulee aiheuttamaan hetkittäisiä käyttökatkoja. Käyttäjät voivat havaita artikkeleissa ja linkeissä myös ajoittaisia puutteita tai virheitä – pahoittelut siitä.

Remontin myötä nostamme Bitin sivut ja siellä julkaistavan sisällön uudelle tasolle. Julkaisemme entistä enemmän artikkeleita, joita et voi lukea mistään muualta. Tilaajana voit lukea paperilehden jutut myös verkosta, minkä lisäksi saat aiempaa runsaammin pelkästään verkkoon tehtyjä laatujuttuja. Perinteisen tilauksen lisäksi tarjolla on myös digitilaus.

Uutena ominaisuutena on tuote­haku, jonka sisältö perustuu Mikrobitin laboratorion testituloksiin. Tilaajat voivat etsiä yksittäisen laitteen tiedot tai poimia vaikkapa useita läppäreitä vertailuun. Tulevaisuudessa pisteiden painotuksia säätämällä voit valita laitteen niillä perusteilla, jotka ovat sinulle tärkeitä.

Sanalla sanoen, tuotehaku on siis rahanarvoinen etu kaikille tietotekniikkaa hankkiville käyttäjille.

Toteutamme myös pitkään ja hartaasti toivotun asian: Mikrobitin klassiset kultaiset vuosikerrat tulevat tilaajiemme luettavaksi verkkoon! Aloitamme aivan alusta eli vuodesta 1984. Klassikkolehtiä voit selata samaan tapaan kuin nykyisiä näköislehtiä.

Nähdään pian uudella sivulla!

P.S. Printtilehden tilaajat tarvitsevat digioikeuksien lisäämiseen asiakas­numeronsa. Sen löydät helpoimmin lehden takakannesta.

P.P.S. Painossa kohdatun häiriön takia tilaajat saavat uusimman lehden vasta perjantaina 24.8. Pahoittelemme häiriötä!