Kalleimmillaan iPhone Xs Max -älypuhelimen omistajaksi pääsee Suomessa 1679 eurolla. Kyseessä on erittäin kallis laite. Yhdysvalloissa kalleimman iPhone Xs Maxin hintaluokka asettuu noin 1450 dollarin tuntumaan.

Cookin mukaan uuden sukupolven komponenteilla ja teknologialla on hintansa. Cook muistuttaa, että Applella on tarjolla malleja myös alemmassa budjettiluokassa, mutta iPhone Xs:n ominaisuudet ja tekniikka ovat niin kehittyneitä, että laitteen hintaluokkakin pompsahtaa väkisin ylöspäin.

Yksittäisinä esimerkkeinä Cook mainitsee muun muassa iPhone Xs:n ”uskomattoman kameran” ja ”tehokkaimman koskaan kehitetyn älypuhelimesta löytyvän järjestelmäpiirin”, Softpedia kirjoittaa.

Cook korostaa myös sitä, että iPhone on laitteena niin monipuolinen, että se on korvannut monta muuta erillistä laitetta.

”[IPhonesi] on korvannut digikamerasi ja videokamerasi. Se on korvannut mediasoittimesi. Se on korvannut kaikki nämä eri laitteet, joten ei voida kiistää, että kyseessä on erittäin tärkeä tuote. Olemme myös havainneet, että ihmiset haluavat käyttää kaikkein innovatiivisinta saatavilla olevaa laitetta. Sellaisen valmistaminen ei ole halpaa”, Cook naulaa.