Kesälomakausi on käynnissä ja ihmiset vetäytyvät mökeille. Missä mobiilidata rullaa parhaiten suurkaupunkien ulkopuolella?

Osallistu arvontaan 01.07 – 02.08.2020 julkaisemalla Mikrobitin Facebook-sivun kisapostauksen kommenttikentässä kuvakaappaus Speedtest-palvelussa tekemästäsi testistä. Kaikkien osanottajien kesken arvotaan 3 palkintoa (Mikrobitti-paita + digitilaus).

Nopeustestien tulokset päivitetään keskimäärin kerran päivässä tähän artikkeliin. Mikäli artikkelissa näkyvän kuvan resoluutio on liian pieni, näet mobiilidatakilpailun päivitetyn kartan myös tästä linkistä.

Osallistumalla annat suostumuksesi kuvasi ja siihen liittyvien henkilötietojesi, kuten nimesi ja sijaintitietojen, julkaisuun Mikrobitin Facebook-sivuilla sekä Mikrobitin printti- ja digijulkaisuissa.

Arvonnan palkintoina on 3 lahjapakettia sis. Mikrobitti-paita + Mikrobitin digitilaus (arvo noin 106 EUR per palkinto). Arvonnan järjestää Alma Talent Oy. Voittajat arvotaan 03.08.2020, ja heille ilmoitetaan voitosta Facebookin kautta. Facebook ei ole mukana arvonnassa.

Pääset Mikrobitin Mobiilidatan Mökkiolympialaisten kisapostaukseen tästä linkistä.