Monet ovat odottaneet Valvelta Half-Life-räiskintäpelisarjan kolmatta osaa kuin kuuta nousevaa, mutta toistaiseksi sitä ei ole kuulunut. Eikä Tyler McVickerin tietojen perusteella kuulu vieläkään, mutta nyt ollaan jo huomattavasti lähempänä.

McVicker väittää, että Half-Lifen ja monien muiden Valve-pelien käyttämästä Source 2 -pelimoottorista on löytynyt vihjeitä pelitalon uudesta projektista.

Viitteet uudesta ylhäältä päin kuvatusta taktisesta, mahdollisesti Half-Lifen pelimaailmaan sijoittuvasta pelistä löydettiin Dota 2:n lähdekoodista. Lähdekoodissa esiintyi väitteiden mukaan muun muassa maininta Citadelista, joka on hyvin tuttu rakennus Half-Life 2:n ystäville.

Jotkut saattavat ihmetellä, miten Dota 2 liittyy Half-Lifeen? Ei mitenkään, ja juuri siinä saattaakin olla jutun pihvi. Viitteet uudesta pelistä löydettiin väitetysti haudattuna syvälle pelimoottorin ohjelmakoodiin, TechSpot kirjoittaa. Onkin mahdollista, että Valven mahdollinen uusi peli jakaisi samaa lähdekoodia Dota 2:n kanssa.

Toistaiseksi Valven uudesta projektista ei tiedetä vielä käytännössä mitään. Ei edes sitä, onko sellaista oikeasti olemassa, joten huhuihin kannattaa suhtautua mitä suurimmalla varauksella.