Motorola One Actionissa on 6,3 tuuman kosketusnäyttö, joka on varustettu full hd+ -tarkkuudella ja 21:9-kuvasuhteella. Lcd-näyttö peittää puhelimen etupuolesta Motorolan mukaan 84 prosenttia.

Laitteen sisuksissa on Samsungin Exynos 9609 -järjestelmäpiiri, jossa kahdeksan 2,2 gigahertsin suoritinydintä ja Mali-G72 MP3 -grafiikkapiiri. Ram-muistia on neljä gigatavua ja tallennustilaa 128 gigatavua.

One Actionin takapuolelta löytyy kolme kameraa. 12 megapikselin pääkameran lisäksi laitteessa on viiden megapikselin syvyystietoja tallentava kamera ja 117 asteen laajakulmakamera, jonka megapikselimäärää Motorola ei tiedotteessa kerro. Videoiden tallennus onnistuu parhaimmillaan ultra hd -tarkkuudella.

Etukameran tarkkuus on 12 megapikseliä.

One Actionin toiminta-ajoista huolehtii 3 500 milliampeeritunnin akku, joka tukee 10 watin latausta. Puhelin tukee mobiiliverkkoyhteyksiä 4g:hen asti. Laitteessa on usb-c-liitin.

Motorola One Action tulee Suomessa myyntiin 30. elokuuta 269 euron hintaan. Puhelimen värivaihtoehdot ovat Denim Blue ja Pearl White.