Mikrobitin klassiset kultaiset vuosikerrat tulevat tilaa­jien luettavaksi verkkoon. Löydät ne Retrobitti-osiosta, osoitteesta www.mikrobitti.fi/retrobitti.

Pdf-muotoisia klassikkolehtiä voit selata samaan tapaan kuin uudempiakin näköislehtiä.

Toimme ensimmäiset, vuoden 1984 lehdet verkkoon viime vuoden elokuussa ja olemme lisänneet retronumeroiden määrää sen jälkeen tasaiseen tahtiin. Nyt ollaan päästy jo vuoden 1988 ensimmäisiin numeroihin. Loput lehdet tulevat verkkoon huhtikuun lopulla.

Vuonna 1988 uutta olivat muun muassa Atari PC, Nintendon ja Segan uudet pelikonsolit, lentosimulaattori Falcon F-16, Samsung PC sekä pelit California Games, Impossible Mission II ja Pink Panther. Commodore 64 oli erittäinkin voimissaan, ja sille tuli jatkuvasti uusia lisälaitteita ja ohjelmistoja.

Keskustelua retrolehdistä ja monista muistakin ATK-aiheista löydät Mikrobitin keskustelualueelta. Pyrimme löytämään vastauksia lukijoiden lähettämiin kysymyksiin, ja mielenkiintoisimmat saattavat löytää tiensä jopa lehden Bittiposti-palstalle, printtiin tai nettiin.

P.S. Mistä haluaisit lukea jatkossa? Onko sinulla kehitysehdotuksia tai juttuvinkkejä? Lähetä meille palautetta foorumilla, palautelomakkeen avulla Mikrobitin sivuilla tai Facebookissa.