Toistaiseksi projektista tiedetään hyvin vähän. Ei varmuudella edes sitä, onko peliä koskaan tarkoitus julkaista, Techspot kirjoittaa. Kuvat lupaavat kuitenkin paljon.

Kyseessä on alkuperäisen Unrealin remake, mutta tällä kertaa pelimoottorina toimii Unreal Engine 4.0. Lisäksi mukana on pelin ulkonäköä ja valaistusta tehostavaa säteenseurantaa.

Alkuperäinen Unreal oli ilmestyessään vuonna 1998 melkoinen tapaus. 3d-näytönohjaimia ei löytynyt vielä jokaisesta taloudesta, minkä lisäksi laitevaatimukset olivat kovat. Kriitikot osin lyttäsivät pelin, mutta fanit rakastivat jokaista hetkeä.

Unreal heitti vangiksi joutuneen pelaajan tuntemattomalle planeetalle, johon häntä kuljettanut vanginkuljetusalus oli joutunut tekemään pakkolaskun. Alkoi seikkailu, joka näytti ja kuulosti upealta.

Monet alkuperäisen pelin fanit varmasti toivovat, että DKG-Progin projekti kantaa lopulta hedelmää.

Skeptikot kuitenkin uskovat, että joko Epic lyö DKG-Progin niskaan tekijänoikeusrikkomussyytteen ja korvausvaatimukset, tai vaihtoehtoisesti kalastaa pelin myytäväksi yksinoikeudella omaan pelikauppaansa.

Monet Unreal remaken paikoista ovat yhä tunnistettavissa emopelistä. Tällä kertaa ne kuitenkin näyttävät parempien varjostusten ansiosta rehevämmiltä ja kutsuvammilta. Lisää kuvia projektista voit käydä tarkistamassa täältä.