Twitterin teknologiatyöntekijöiden on lähetettävä toimitusjohtajalleen Elon Muskille sähköpostitse tiedot kaikesta, minkä parissa he ovat työskennelleet. Musk odottaa työntekijöidensä pitävän hänet ajan tasalla viikoittaisilla sähköpostiviesteillä, kirjoittaa Business Insider.

Koodaaville ja muuta teknistä työtä tekeville ilmoitettiin uudesta käytännöstä maanantaina. Muskille joka viikko lähetettävien sähköpostien on sisällettävä tiivistys työn alla olevista asioista, toivotuista lopputuloksista sekä tarkat koodinpätkät, joita työntekijät ovat kirjoittaneet.

”Nopean ohjelmistoinnovoinnin vuoksi on kriittistä ymmärtää, minkä parissa kukakin työskentelee ja kuka koodaa mitä”, teknillisen osaston lähettämässä sähköpostissa sanotaan.

Tällä hetkellä Musk johtaa henkilökohtaisesti Twitterin teknillistä osastoa. Osasto lähetti sähköpostinsa vain muutama tunti sen jälkeen, kun hän oli pitänyt kokouksen Twitterin työntekijöiden kanssa San Franciscon pääkonttorilla. Musk ilmoitti kokouksessa, ettei suunnittele enempää irtisanomisia tai pääkonttorin siirtämistä Texasiin.