Epic Storesta saatavat Hyper Light Drifter ja Mutant Year Zero: Road to Eden ovat molemmat erinomaisia pelejä, mutta hyvin eri tavoin.

HLD on kineettinen, pikseligrafiikalla tehty toimintaroolipeli, jossa viittaan verhoutunut sankari pistää mörköjä kylmäksi pistoolin ja miekan avulla. HLD on haastava kuin mikä, sillä päähenkilöllä on aina vain vähän kestopisteitä ja osuessaan viholliset rankaisevat ja kovaa.

Mutant Year Zero on taktinen, Xcom-pelit mieleentuova strategiapeli, jossa joukko mutantteja, haulikolla varustautunut possu ja silinterihattuinen ankka etunenässä, etsivät Eedeniä ydinsodan jälkeisessä Ruotsissa. Haastetta piisaa, etenkin kun selviytymisstrategoista tärkein eli väijytykset eivät aina mene ihan putkeen.

Sekä Hyper Light Drifter että Mutant Year Zero ovat siis kumpainenkin kerrassaan ensiluokkaisia tuotoksia, ja Peliluola vilpittömästi suosittelee kumpaisenkin noukkimista talteen.

Pelit ovat saatavilla 22. elokuuta saakka. Kyseessä on kumpaisenkin pelin pc-versio.

Pelien lataaminen ei maksa mitään, mutta prosessi vaatii käyttäjätunnuksen luomisen Epic Storeen. Tunnus ei velvoita mihinkään.

Epic Storesin jakamat ilmaispelit ovat ja pysyvät käyttäjän pelikirjastossa, eivätkä ne katoa vaikka mitään ei koskaan ostaisikaan.