Vuosi 2019 kaatoi Intelille kylmää vettä niskaan kilpailija AMD:n esitellessä yhä tehokkaampia ja edullisempia vaihtoehtoja Intelin suorittimille. Yhtiö pyrki luonnollisesti palauttamaan kunniansa CES 2020 -tapahtumassa, mutta tarjonta ei Windows Centralin mukaan räjäyttänyt pankkia. Joitakin mielenkiintoisia uutuuksia kuitenkin nähtiin.

Kenties kiinnostavin Intelin esittelemistä uutuuksista on NUC 9 (The Next Unit of Computing), joka kätkee sisäänsä suorittimen, emolevyn, ram-muistin ja muut tarvittavat komponentit pienessä koossa. Aiemmat NUC:t ovat tuottaneet pettymyksen heikoilla grafiikkatehoillaan, mutta NUC 9 -mallia voi muokata haluamallaan tavalla ja siihen voi kytkeä myös näytönohjaimen ja nopean ssd-levyn. Razerin kaltaiset partneriyhtiöt ovatkin lähitulevaisuudessa julkaisemassa NUC 9:n perustuvia pelikoneitaan.

Tapahtumassa julkistettiin myös uudet Tiger Lake -suorittimet, jotka on suunnattu kannettaville tietokoneille. Tiger Laken luvataan kaksinkertaistavan nykyläppärien grafiikkatehot, mikä mahdollistaa aiempaa ohuemmat ja kevyemmät läppärit, jotka pystyvät silti vastaamaan grafiikkatehoja vaativiin haasteisiin kuten pelaamiseen ja videotyöskentelyyn. Tarkkaa tietoa Tiger Laken julkaisuajankohdasta ei kuitenkaan annettu.

Yhtiö ei myöskään ole luovuttanut taistelua mobiilinäytönohjaimista, sillä CES:ssä esiteltiin myös DG1:stä, mistä on määrä tulla Intelin ensimmäinen erillinen näytönohjain. Esittely sisälsi kuitenkin vain lyhyen demon Destiny 2 -pelistä.