Täyslangattomat nappikuulokkeet ovat nykyään sen verran kompaktin kokoisia, että ne sujahtavat koteloineen lähes mihin tahansa taskuun. Puolestaan yksittäinen kuuloke voi ilmeisesti sekoittua, noh, vaikka kookkaaseen kipulääkepilleriin.

Tällaisen havahduttavan elämänopetuksen koki TikTok-käyttäjä Carli B, joka on jakanut omalla tilillään varsin erikoisen tarinan koskien AirPods-kuulokkeensa kohtaloa.

Kertomansa mukaan hän oli aamulla pidellyt oikeassa kädessään kipulääketablettia ja vasemmassa kuuloketta. Sen kummempia ajattelematta hän oli heittänyt vasemman käden sisällön suuhunsa ja hörpännyt vettä päälle. Tässä vaiheessa Carli B tajusi virheensä.

Myöhemmin julkaisemallaan videolla hän kertoi seuraajilleen, että kuuloke oli kulkenut turvallisesti hänen suolistonsa lävitse ja tullut ulos luonnollista reittiä.

Erikoisena yksityiskohtana Carli B kertoi lähettäneensä ääniviestin ystävälleen, jossa hän kertoi nielaisseensa kuulokkeen. Vastaanottajan päässä hämmennys oli suuri, sillä nauhoitettu ääni kuului kuin jostain todella kaukaa. Pian Carli B tajusi, että mahassa ollut kuuloke oli nauhoittanut puhetta kirjaimellisesti sisältäpäin.

Voit kuunnella ääninäytteen jutun alta tai täältä.

Vaikka jälkeenpäin tarkasteltuna tapahtumaketju onkin huvittava, oli se myös vaarallinen. Mikäli kuulokkeen kuori olisi haljennut, olisi laitteen akku voinut sulaa TikTok-tähden mahaan ja aiheuttaa merkittävää tuhoa.