Näyttelijä Henry Cavill tunnetaan etenkin Teräsmies-elokuvista - joissa näyttelemisestä mies on tosin luopunut. Hiljattain Cavill nähtiin tähdittämässä Netflixin Witcher-sarjaa, joka kiinnosti nörttikansaa suuresti.

Witcher on tuttu myös pelisarjana, Cavill on itsekin kertonut olevansa melkoinen pelaaja. Koronatilanteen takia kotona kököttävä näyttelijä päättikin kasata itselleen kunnon peli-pc:n.

Syystä tai toisesta Cavill julkaisi rakennusprojektista viiteen minuuttiin tiivistetyn videon. Kovin kokeneelta pc-rakentajalta näyttelijä ei vaikuta, sillä videon alussa hän tuntuu selailevan pitkään ohjekirjoja, eivätkä komponentit aina sujahda paikalleen ensimmäisellä yrityksellä.

Kasaaminen hoituu Cavillin muskelit paljastavassa hihattomassa paidassa. Kun videon taustalla vielä soi Barry White, on verkkokansa innostunut Cavillin videosta tosissaan. Artikkelin kirjoitushetkellä videota on katsottu lähes kolme miljoonaa kertaa, Twitter on myös täynnä Cavillin rakennustaitoja ihailevia kommentteja.