Humble Bundle kerää yhteen tuotteita, useimmiten pelejä mutta myös kirjoja ja joskus sarjakuviakin, ja antaa ihmisten maksaa niistä mitä lystää.

Humble Sierra the 3rd Bundle niputtaa yhteen seikkailupelien ehdottomia legendoja, juuri niitä klassikoita joille koko pelaamisen historia on valtavasti velkaa, ja ripottelee sekaan mausteeksi tuoreempiakin tuttavuuksia.

Pelitarjonta jakautuu kolmeen lokeroon. Mitä enemmän maksaa, sitä useamman lokeron saa auki.

Gabriel Knight 3. Pelisarja taiteili hienosti jännityselementtien, mysteerien ratkomisen, salapoliisityön sekä vaaran tunteen välillä.

Ensimmäinen kategoria aukeaa yhdellä eurolla. Sillä saa itselleen tuoreemmat toimintaseikkailu Velocity 2X:n ja ajalla kikkailevan toimintapeli TimeShiftin, sekä neljä klassista Police Quest -peliä ja yliluonnollisia mysteerejä pursuavan Gabriel Knight 3: Blood of the Sacred, Blood of the Damnedin.

Toinen kategoria aukeaa reilulla seitsemällä eurolla. Se sisältää Gabriel Knight -pelisarjan toisen osan, The Beast Withinin. Sen lisäksi lokerosta löytyy kauhuseikkailu Phantasmagoria 2: A Puzzle of Flesh, steampunk-seikkailu Arcanum: Of Steamworks and Magick Obscura sekä valloittavat fantasiaseikkailut Quest for Glory, osat 1-5.

Näiden lisäksi kategoria sisältää myös strategiapeli Caesar IV:n sekä tasoloikinta Shiftlingsin.

Arcanum. Peli oli viimeisiä Sierran seikkailupelejä, ja sitä muistellaan edelleen lämpimästi.

Kolmas kategoria maksaa 11 euroa. Se sisältää edellä mainittujen kategorioiden lisäksi 18 peliä.

Joukosta löytyy legendaarisen King’s Quest -pelisarjan osat 1-7, sekä tuoreen KQ-uusintapainoksen Season Passin, joka sisältää koko episodeina julkaistun pelin.

King’s Questin vierellä marssii voitokkaana ihan yhtä legendaarinen Space Quest -pelisarja, jonka osat 1-6 monimutkaisine kiemuroineen ja puujalkavitseineen ovat monilla veteraaneilla edelleen mielessä.

Lokerosta löytyy myös Gabriel Knight -sarjan ensimmäinen osa, upea Gabriel Knight: Sins of the Father, sekä kauhuseikkailu Phantasmagoria.

Jotta anti ei olisi pelkkää seikkailua, joukossa on myös vauhdikas räiskintäpeli Geometry Wars 3: Dimensions Evolved sekä strategiapeli Caesar 3.

Harmillisesti liki kaikki pelit vaativat Windowsin, sillä vain Geometry Wars pelittää myös Linuxilla ja pari rullaa Macissakin.

Space Quest 3. Kuten kuvasta näkyy, pelisarja vilisee populaarikulttuuriviittauksia.

Humble Bundle -pakettien keräämistä rahoista suurin osa menee hyväntekeväisyyteen, pieni siivu kehittäjille ja siitä vielä pienempi siivu Humble Bundlelle. Ostaja saa itse määritellä, kuinka suuri osa menee kenellekin.

Oletusarvoisesti Humble Sierra the 3rd Bundle -paketin keräämät rahat menevät The Call of Duty Endowment -organisaatiolle, joka yrittää löytää töitä syrjäytymisuhassa oleville veteraaneille.

CODE-järjestöllä on kuin onkin tekemistä yltiötestosteronisen pelisarjan kanssa, sillä CoD-pelien kehittäjä ja julkaisija Activision Blizzard on sen pystyttänyt, ja hoitaa järjestön toiminnasta koituvat kulut.

Mikäli haluaa kuitenkin mieluummin jonkin muun hyväntekeväisyyskohteen, sellaisen voi valita tuhansien kohteiden listasta.

Humble Sierra the 3rd Bundle päättyy tiistaina 19. toukokuuta 21:00.