Games With Gold on osa Microsoftin Xbox-tilauspalveluita. Oli sitten Xbox Live Gold -tilaaja tai Game Pass Ultimaten käyttäjä, Microsoft tarjoaa kuukausittain kasan ilmaisia pelejä.

Joka kuukausi Games with Gold -tilauspalvelussa jaetaan kaksi peliä Xbox Onelle ja kaksi Xbox 360:lle, joskin taaksepäin yhteensopivuuden ansiosta jälkimmäiset toimivat myös ensimmäisessä.

Kesäkuussa Xbox Onelle tarjotaan alkuperäisellä Äksällä ihastuttanut, sittemmin nätisti remasteroitu Destroy All Humans. Erinomaisen hauskassa toimintapelissä pelaajat ovat ulkoavaruudesta hyökkääviä alieneita, jotka kyykyttävät ihmiskuntaa koko arsenaalillaan. Lystiä!

Destroy All Humans on saatavilla 1.-15. kesäkuuta Xbox Onelle ja Xbox 360:lle.

Shantae and the Pirate’s Curse on tyylikäs tasoloikinta, jossa liuhulettinen ja vatsatanssiva henki mellastaa läpi taiteellisesti erittäin kauniiden kenttien.

Shantae on saatavilla 16.-30. kesäkuuta Xbox Onelle.

Sine Mora on aikamanipulaatiolla leikkivä 2d-räiskintä, jossa pelaajan on selvittävä täysin poskettoman tuhomäärän keskeltä ehjänä kentän alusta loppuun, aikavoimia apunaan käyttäen.

Erinomainen Sine Mora on saatavilla 16.-30. kesäkuuta Xbox Onelle ja Xbox 360:lle.

Coffee Talk on ilahduttava indiepeli, jossa baristan rooliin eläytyvän pelaajan on kuunneltava asiakkaiden murheita ja tarjoiltava näille eri juomia kuulemansa perusteella. Coffee Talk on ennen kaikkea rauhallinen, sympaattinen ja rentouttava peli, joka nojaa vahvasti kerrontaan ja leppoisaan tyyliin. Vahva suositus.

Coffee Talk on saatavilla 16.6.-15.6. Xbox Onelle.

Kaikkien pelien lataaminen ilmaiseksi edellyttää maksullista Xbox Live Gold tai Game Pass -tilausta. Muut joutuvat maksamaan peleistä normihinnan.

Pelit säilyvät käyttäjän kirjastossa, vaikka tilaus päättyisikin.

Lisätietoja peleistä saa Xbox Liven sivuilta.