PlayStation Plus on Pleikkarin tilaajapalvelu, joka alennusten ja verkkomoninpelioikeuden lisäksi tarjoaa useita pelejä tilaajilleen ilmaiseksi joka kuukausi. Helmikuun valikoima on julkaistu.

PS4:n omistajat saavat nauttia Knack-toimintaseikkailusta, jossa kooltaan vaihteleva. pienistä paloista koostuva Knack reippailee värikkäissä maisemissa kurmottaen konnia ja kätyreitä.

Rime puolestaan on toimintapulmailu, jossa nuori poika saapuu mystiselle saarelle etsimään myrskyssä kadonnutta isäänsä. Kukin saaren viidestä kentästä on täynnä vaativia ongelmia. Kukin kenttä myös kuvastaa yhtä viidestä surun vaiheesta, eli kieltämistä, vihaa, neuvottelua, masennusta ja hyväksymistä.

PS3:lle tarjotaan vinkeää roguelikeseikkailu Spelunkeria, jossa kullanhimo silmissään kiiluva mainari yrittää yltää yhä syvemmälle ennen kuin kuolo korjaa. Toinen PS3:n peleistä on jrpg Mugen Souls Z, jonka vivahteikkaat hahmot ja avaruusoopperamaiset käänteet innostavat siinä missä taisteluosiot eivät onnistu yhtä hienosti.

PS Vitalle saa noukittua Exile’s Endin sekä Grand Kingdomin. Exile’s End on kriitikoiden mukaan täysiverinen metroidvania sekä hyvässä että pahassa, siinä missä PS4:lläkin toimiva Grand Kingdom on mielenkiintoisella pelattavuudella ryyditetty roolipeliseikkailu.

PSVR:lle on saatavilla Starblood Arena, verkkoräiskintä avaruuden hyisessä sylissä jossa vain tuikuttimet ja valopallot tuovat lämpöä.

Pelit saapuvat ladattavaksi 6. helmikuuta, ja ne voi poimia talteen aina maaliskuun alkuun saakka.

Kaikkien pelien lataaminen ilmaiseksi edellyttää PlayStation Plus -tilausta. Muut joutuvat maksamaan peleistä normihinnan.