PlayStation Plus on tilauspalvelu, joka palkitsee pelaajat joka kuukausi useilla ilmaisilla peleillä. Joulukuun kunniaksi tilaajat saavat hulppeat kuusi peliä.

Invisible, Inc. on vuoropohjainen hiippailupeli, jossa pelaaja luotsaa salavihkaisia vakoojia läpi haastavien kenttien. Meteli on pahasta, sillä agentit eivät ole luodinkestäviä. Invisible, Inc. on saatavilla PS4:lle.

Stories: The Path of Destinies on toimintaroolipeli, jossa Reynardo-kettu käyttää miekkaa ja magiaa kaataakseen pahan keisarin valtaistuimeltaan. Stories on saatavilla PlayStation 4:lle.

Hyper Void on toimintapeli, jossa pelaaja syöksyy läpi kaoottisten luotimyrskyjen, kiemurtelevien madonreikien ja massiivisten asteroidikenttien, rätkien kaiken tielleen tulevan romuksi. Hyper Void on saatavilla PS3- ja PS4-konsoleille.

Tiny Troopers Joint Ops on yläviistosta kuvattu räiskintäpeli, jossa pikkuiset muovisotilaat käyvät raivoisaa sotaa isoja vihollisarmeijoita vastaan. Tiny Troopersin saa ladata niin PS3:lle, PS4:lle kuin PS Vitallekin.

Color Guardians yhdistää tasoloikintaa ja räiskintää värikkäässä toimintaseikkailussa, jossa pelaaja yrittää palauttaa varastetut värit harmaaseen maailmaan. Saatavilla PS4:lle ja PS Vitalle.

VVVVVV on klassisen pulmapelin ties kuinka mones versio. Yksinkertainen grafiikka kätkee alleen vaikeita kenttiä, joissa kapteeni Viridian pitää luotsata painovoiman suuntaa vaihtamalla läpi piikkiseinien ja muiden vaarojen. Saatavilla PS Vitalle.

Pelit voi lunastaa itselleen ilmaiseksi sekä PlayStationin sivujen kautta että konsolin valikosta löytyvän PlayStation Storen PS Plus -alasivun takaa.