Teknisiä laitteita purkava ja tuloksista raportoiva iFixIt on julkaissut pieniä ennakkotietoja iPhone SE -purku-urakasta. Suomessa alle 500 euroa ja Yhdysvalloissa jopa alle 400 dollarilla kaupasta irtoava iPhone on oletettavasti myös edullinen korjauskustannuksiltaan, sillä se käyttää monia iPhone 8 -puhelimesta tuttuja komponentteja.

Uutuusmallin näyttö on periaatteessa sama kuin iPhone 8 -mallissa. Tosin vaihtamalla tilalle vanhan varaosan menettää TrueTone-ominaisuudet, ellei käytössä ole näytön ohjelmointiin tarkoitettua laitetta. Näyttömoduuliin kuuluvat mikrofoni ja läheisyysanturi ovat identtisiä vuoden 2017 iPhone-mallin kanssa - kuten myös kamera ja värinämoottorikin.

Laitteen akku onkin kinkkisempi tapaus. Vaikka se näyttää tismalleen samalta kuin iPhone 8 -puhelimen akku, on liitäntä puhelimen emolevylle erilainen. Uudemmassa iPhone 11 -puhelimessa on samanlainen liitäntä, mutta sen akulla SE ei suostu käynnistymään. Akun voi vaihtaa uuteen samanlaiseen SE-mallin akkuun, mutta silloinkin puhelimen asetuksiin ilmestyy akunvaihdosta kertova varoitus.