Päätöksen taustalla on koronapandemia. Broadway jouduttiin sulkemaan maaliskuussa, eikä Yhdysvaltojen tautitilanne anna kovinkaan paljon toivoa paremmasta. Niinpä tuottajat päättivät, että musikaali kuvataan tyhjässä teatterissa ja laitetaan digitaaliseen levitykseen Netflixin kautta. The Vergen mukaan Netflix-ensi-ilta on luvassa alkuvuodesta 2021, kun taas Broadwayn on määrä aueta yleisöesityksille 25. toukokuuta 2021.

Teatteriesityksien tuominen suoratoistopalveluihin ei ole uusi idea. Esimerkiksi Disney toi aiemmin kesällä Broadway-tuotannon pohjalta tehdyn Hamilton-elokuvan omaan suoratoistopalveluunsa, mikä osoittautui loistoideaksi. Analytiikkayhtiö Antennan mukaan Hamilton toi kasapäin uusia tilaajia Disney Plus -palveluun lyhyessä ajassa.

Myös Netflixissä on nähty teatterituotantoja aikaisemminkin, mutta nyt kyseessä on ensimmäinen Broadway-ensiesitys. Uusia aluevaltauksia nähtäneen jatkossakin, sillä Netflix-pomot Reed Hastings ja Ted Sarandos ovat linjanneet Netflixin olevan tulevaisuudessa paikka, jossa ihmiset voivat katsoa mitä ikinä haluavat.