Quibin ilmainen kokeilujakso on päättynyt 90 päivän jälkeen. Yhtiön johtajilla on edessä iso haaste eli ihmisten saaminen maksamaan 5 tai 8 dollaria kuukaudessa palvelusta, jossa ei ole kriitikoiden mukaan kiinnostavia ohjelmia, kertoo The Verge.

Palvelun on tarkoitus olla Netflixin ja TikTokin välimuoto. Quibi tarjoaa ohjelmia, joiden jaksot ovat alle 10 minuuttia pitkiä. Alusi sisältöä piti voida katsoa vain puhelimelta, mutta pian sovellukseen lisättiin myös AirPlay- ja Chromecast-tuki tv-katselua varten.

Ihmiset eivät ole kuitenkaan olleet järin kiinnostuneita palvelun sisällöistä. Sovellukseen oli kirjautunut heinäkuuhun mennessä vain 1,5 miljoonaa käyttäjää, joista todennäköisesti vain alle puolet alkaa maksaa palvelusta 90 päivän ilmaisjakson jälkeen.

Jos palvelu menettää ison osan käyttäjistään, niin se on isoissa ongelmissa. Yhtiöllä on kuitenkin aikaa yrittää korjata asioita, koska sillä on arviolta 750 miljoonaa dollaria kerättynä vuoden kolmanteen neljännekseen mennessä.

Tällä hetkellä palvelu maksaa 5 dollaria kuukaudessa mainoksilla tai 8 dollaria kuukaudessa ilman mainoksia. Mainosvapaa hinta on kalliimpi kuin Disney Plus. Quibi ei pysty haastamaan Disneytä perinteisin tavoin, sillä palvelussa ei ole yhtä paljon kiinnostavaa uutuussisältöä, eikä klassikoita, joita Disneyllä puolestaan riittää.