Hyväntekeväisyysjärjestö Humble Bundle on tunnettu pelipaketeista, jonka ostaja saa itse päättää mitä kokoelmasta maksaa. HB:lla on myös kuukausittainen Humble Monthly -tilaus, joka tarjoaa useimmiten poskettoman hyvää hinta-laatusuhdetta. Näin käy nytkin.

Helmikuun Humble Monthly on käynnistynyt, ja siihen lisätään uusia pelejä pitkin kuukautta. Toistaiseksi paketissa on vasta Civilization VI sekä sen kaksi lisäosaa, Australia Civilization & Scenario Pack sekä Vikings Scenario Pack.

Muita helmikuun Humble Monthlyyn kuuluvia pelejä ei ole vielä julkistettu, mutta kokoelmat tuppaavat olemaan melkoisen maukkaita.

Esimerkiksi tammikuun Humble Monthly oli kaiken kaikkiaan 200 dollarin arvoinen, ja se sisälsi Tomb Raiderin, Sleeping Dogsin, Quantum Breakin, The Long Darkin, Warhammer 40,000: Dawn of War III:n sekä indiepelit Hiveswap, Mr. Swift, Cursed Castilla ja Hitchhiker.

Koko paketti lähtee kuukausitilauksen hinnalla eli 12 dollarilla, eli toisin sanoen Civilization VI lisäosineen ja kavereineen lähtee vaivaisella kympillä.

Humble Monthly -tilaukseen sisältyy myös 10 prosentin alennus Humble Store -kauppapaikkaan.

Tilauksen voi peruuttaa koska vain, eli jos vaikkapa haluaa pelkästään Civ VI:n lisureineen, se onnistuu vaivatta.

Helmikuun Humble Monthly päättyy kolmen viikon päästä, eli 2. helmikuuta 20:00.