Epic Games Store jakaa viikon välein pelejä ilmaiseksi. Tällä kertaa on vuorossa massiivinen avaruusooppera Elite Dangerous sekä toiminnantäyteistä teinikapinaa toisessa ulottuvuudessa.

Elite Dangerous on poskettoman suureen galaksiin sijoittuva avaruussimulaattori, jossa pelaajalla on täysin vapaat kädet ansaita elantonsa haluamallaan tavalla. Armottomat avaruustaistelut ovat kuitenkin osa arkea, oli sitten rehti kaupparatsu tai piinkova palkkionmetsästäjä, tai vihamielisestä thargoid-rodusta vähät välittävä tutkimusmatkailija.

The World Next Door yhdistelee pulmapelein käytäviä taisteluita, visual novel -tarinankerronnasta tuttuja elementtejä sekä outoudenviehätystä, kun kapinoiva teini jumittuu fantastisia olentoja pursuvaan rinnakkaisulottuvuuteen ja pitäisi löytää keinot päästä kotiin.

Molemmat pelit on ladattavissa Epic Games Storesta ilmaiseksi viikon verran, aina perjantaihin 26. marraskuuta klo 18:00 saakka.

Epic Games Storen jakamat ilmaispelit ovat aina pc-versioita. Niiden lataaminen ei maksa mitään, joskin prosessi vaatii käyttäjätunnuksen luomisen. Tunnus ei kuitenkaan velvoita mihinkään.

Talteen haetut pelit myös pysyvät käyttäjän pelikirjastossa, eivätkä ne katoa vaikka mitään ei koskaan ostaisikaan.