Pelikauppa Epic Games Storesta saa tällä viikolla kaksi ilmaista peliä yhden sijasta.

Assassin’s Creed Syndicate on Ubisoftin pelisarjan vuonna 2015 julkaistu osa, jossa pelaaja ottaa nuoren ja rämäpäisen salamurhaaja Jacob Fryen roolin keskellä Lontoon 1800-luvun teollista vallankumousta. Viktoriaaniseen aikaan sijoittuvassa seikkailussa parannetaan maailmaa yksi murha kerrallaan, ja siinä sivussa yhdistetään eripuraisista jengeistä Lontoota suojeleva salaseura.

Faeria puolestaan on strateginen korttipeli, jossa lauta muuttaa muotoaan pelin kuluessa. Pelaajilla on nimittäin kortteja, joilla pelikenttää kirjaimellisesti taiotaan uuteen uskoon, ja tämä luonnollisesti vaikuttaa merkittävästi otteluiden kulkuun. Faeriassa on 300 erilaista korttia, ja kehittäjä lupaa pelaajan keräävän ne kaikki alta 50 pelitunnin.

Sekä Assassin’s Creed Syndicate että Faeria ovat saatavilla 28. helmikuuta 04:00 saakka. Kyseessä on pelien pc-versiot.

Epic Storen tarjoamien ilmaisten pelien lataaminen ei maksa mitään, mutta prosessi vaatii käyttäjätunnuksen luomisen. Tunnus ei velvoita mihinkään.

Epic Storesin jakamat ilmaispelit ovat ja pysyvät käyttäjän pelikirjastossa, eivätkä ne katoa vaikka mitään ei koskaan ostaisikaan.