Epic Games jakaa pelikaupassaan ilmaiseksi kiireettömän mutta pilkuntarkasti mallinnetun maatilasimulaattorin, Farming Simulator 19:n. Kyseessä on siis peli, joka pyrkii mallintamaan eri maatalouskoneet ja koko kasvatussyklin mahdollisimman hyvin, karjanhoitoa unohtamatta.

Giants Softwaren kehittelemä simulaattori on konseptina jotenkin todella kummallinen, mutta selvästikin hyvin toimiva. Se on myynyt vuosien varrella erinomaisesti.

FS19:stä löytyy yli 300 erilaista ajoneuvoa aina John Deeren tehokoneista Massey Fergusonin klassikoihin asti. Vilja pitää kylvää, sato pitää niittää, tukkeja pitää sahata, hevosilla ratsastaa ja auringonlaskua ihailla.

Farming Simulator 19:stä löytyy myös moninpelitila, modeja riittää pilvin pimein, ja onpa pelillä oma e-urheiluliigansakin käynnissä.

Farming Simulator 19 on saatavilla 7. helmikuuta 04:00 saakka. Kyseessä on pelin pc-versio.

Epic Storen tarjoamien ilmaisten pelien lataaminen ei maksa mitään, mutta prosessi vaatii käyttäjätunnuksen luomisen. Tunnus ei velvoita mihinkään.

Epic Storesin jakamat ilmaispelit ovat ja pysyvät käyttäjän pelikirjastossa, eivätkä ne katoa vaikka mitään ei koskaan ostaisikaan.