Ubisoft haluaa helpottaa koronaeristyksissä pysyttelevien elämää jakamalla ilmaisia pelejä. Tällä kertaa pelijättiläinen tarjoaa kolme erinomaista peliä kerralla.

Tarjonnasta varmasti legendaarisin on Assassin’s Creed -pelisarjan kirkkain helmi, Assassin’s Creed II. Kerronnaltaan, pelattavuudeltaan ja hahmoiltaan kiinnostava peli vie pelaajan renessanssiajan Italiaan, jossa luonnollisesti on estettävä temppeliritareiden aikeet.

Jenkkilässä AC2:sta jaetaan deluxe-versio siinä missä Euroopassa tarjotaan pelin perusversio. Peliluola ei yrittänyt kikkailla saisiko luksuspainoksen sittenkin jotenkin ladattua myös täältä käsin.

Assassiinien lisäksi Ubisoft jakaa kaksi erinomaista pienemmän luokan peliä.

Rayman Legends on ihan törkeän hyvä tasoloikinta, jonka värikylläisyyttä, viihdyttävyyttä ja villiä psykedeliaa on vaikea olla arvostamatta. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen.

Child of Light puolestaan on saduista ja taruista ammentava roolipeli, jonka maalaukselliset maisemat ja eriskummalliset hirviöt luovat lumoavan pelikokemuksen. Suositellaan kaikille tunnelmallisten tarinoiden ystäville.

Ubisoft jakaa pelien pc-versiot, ja ne saa poimia talteen täysin ilmaiseksi. Tämä vaatii toki Ubisoft-tilin luomista, mutta jahka pelit lunastaa itselleen, ne eivät kirjastosta koskaan katoa.

Tarjous päättyy 5. toukokuuta.