Palvelussa on KAVIn tiedotteen mukaan katseltavissa 450 eri elokuvaa. Aluksi tarjolle tuodaan etupäässä Suomi-Filmin ja Suomen Filmiteollisuuden elokuvia. Näiden yhtiön kokoelmat kattavat jo noin 350 elokuvaa. Lisäksi KAVI omistaa esimerkiksi Teuvo Tulion elokuvat ja Fenno-Filmin koko tuotannon.

Lukuisat tuotannot on jo skannattu 4k-tarkkuuden filmiskannerilla. Huipputarkat kopiot ovat olleet pitkään tarjolla elokuvateattereille, mutta kiinnostus on toistaiseksi ollut vähäistä.

Ulkomailla klassiset suomalaistuotannot ovat sitä vastoin kiinnostaneet. Erityistä huomiota on saatu multa mailta ainakin Erik Blombergin Valkoisella peuralla (1952), Matti Kassilan Komisario Palmun erehdyksellä (1960) ja Teuvo Puron Anna Liisalla (1922).

Kenties erikoisin ulkomaille kelvannut suosikki on Thure Bahnen ohjaustyö On lautalla pienoinen kahvila (1952). Televisiossakin useasti meillä nähty tukkilaishupailu nauttii kulttisuosiota YouTube-ilmiöksi nousseen Ievan polkan ansiosta.

Palvelussa nähdään myös Hilja - maitotyttö, joka ilmestyessään 1953 kohahdutti rohkealla eroottisuudellaan. Vielä elokuvan dvd-versiokin sai päälleen k15-merkinnän.

Elokuvapalvelun avautumista odotellessa voi KAVIn Elävä muisti -digipalvelussa käydä tutustumassa yli tuhanteen jo tarjolla olevaan filmiin.