Android-käyttäjille 129 euroa maksavat Nokia-brändätyt bluetooth-kuulokkeet ovat hyvä vaihtoehto. Forbesin arvostelussa napit saivat kiitosta erityisesti äänenlaadusta ja melun vaimennuksesta. Tämän luulisi ilahduttavan erityisesti musiikin suurkuluttajia, joille äänenlaatu on pyhä asia. Toiminnaltaan Nokiat ovat arvostelun mukaan takuuvarmat peruskäyttöön, vaikka niistä ei löydykään suurta "wau"-efektiä tuottavia ominaisuuksia.

Nappien säilytyskotelo on Mentos-karkkipötkön kokoinen tuubi, joka myös lataa kuulokkeet. Kummallekin napille on kotelossa oma koverrettu paikkansa ja latausliittimet. Akkukestoa kuulokkeille luvataan 3,5 tuntia yhdellä latauksella. Kotelo toimii usb-c-kaapelilla ladattavana virtalähteenä, jonka kapasiteetti on neljä täyttä latausta kerrallaan.

Kuulokkeissa on pieni nappi, josta voi säädellä musiikin toistoa ja äänenvoimakkuutta sekä vastata puheluihin ja antaa äänikomentoja. Ratkaisu on Forbesin mukaan käytännöllinen, joskin Applen AirPodien painikkeeton tekniikka voi olla monen mielestä kiehtovampi.

Eniten Nokia-napit saavat kiitosta äänenlaadustaan, sillä ne sulkevat ulkopuolisen melun tehokkaammin kuin Applen kuulokkeet. Pakkauksessa on mukana silikonitulppia kolmea eri kokoa, joten omaan korvaan istuvan tulpan löytyminen ei pitäisi olla ongelma.

Lähde: Tivi