Koskaan ei voi olla täysin varma siitä, etteikö lähistöllä sijaitsevasta hylätystä röttelöstä voisi löytää omaisuuden arvoista läjää avaamattomia harvinaisia konsolipelejä. Tämän väittämän ovat osoittaneet todeksi YouTube-kanava Cheap Finds Gold Minesin ylläpitäjät, jotka etsivät ja kauppaavat käytettyjä videopelejä.

Kotakun mukaan parivaljakko oli saanut vihjeen eräästä huonokuntoisesta vanhasta talosta, jonka kuvottavista kätköistä löytyisi pelifanien aarteita. Vinkki osoittautui todeksi. Noin 20 vuotta paikallaan lahonnut talonrähjä sisälsi kasoittain muovikääreissä olleita PlayStation-, Game Cube- ja Xbox -pelejä. Lisäksi sieltä löytyi erilaisia keräilyesineitä ja vhs-filmejä.

Talosta naarattujen peliharvinaisuuksien arvo oli noin 100 000 dollaria. Erikoisimpiin löytöihin lukeutui Resident Evil 4 -peliä varten julkaistu moottorisahan muotoinen peliohjain.

Hylättyyn taloon suunnannut duo myöntää, etteivät he olleet varustautuneet sekasortoiseen ympäristöön sopivasti.

Aarteenmetsästäjillä oli jalassaan tavalliset tennarit ja shortsit. Pitkälahkeiset housut, saappaat ja hanskat olisivat suojanneet paremmin torakoilta, hämähäkeiltä ja hiiren ulosteilta, joita talossa oli mitä runsaimmissa määrin. Kaksikko saikin vierailustaan muistoksi pelien lisäksi syyhypunkin ja myrkkyhämähäkin puremia.