Black Friday pisti televisioiden hinnat uuteen uskoon. Kun kalliit hinnat laskevat hetkellisesti, kannattaa panostaa hyvään televisioon.

Listasimme jo hyvissä ajoin vinkit Black Fridayn televisiokaupoille. Samat vinkit pätevät myös muihin lomakauden alennusmyynteihin ja tarjouksiin.

Mukana myös vertailun vuoksi aiemmat myyntihinnat – alennuksilla kun niin sanotuksi ”normaalihinnaksi” saatetaan kirjata pahimmillaan vähän mitä sattuu, jotta alennusprosentti saataisiin näyttämään suuremmalta.

Pelinäytön hankkiminen voi olla houkuttelevaa hyvien tarjousten ansiosta. Monitorien ohella kannattaa harkita hyvää pelitelevisiota esimerkiksi 48–50 tuuman kokoluokasta. Lue opas.

Vähän isommassa kokoluokassa nämä 65-tuumaiset televisiot eivät vanhene tekniikaltaan, ja ovat hyviä valintoja pc- ja konsolipeleihin täysipainoisen viihdekäytön ohella.

Yli 75-tuumaiset huipputelevisiot taas ovat todellisen sohvaperunan päiväunia. Erikoisalennuksien myötä niidenkin hinnat voivat laskea tavallisten kuolevaisten ulottuville. Listasimme myös näistä jättiläisistä parhaat ostovinkit ja vertailuhinnat.

Minkä tahansa kokoluokan television ostajan kannattaa päivittää tietonsa tämän hetken olennaisimmista teknisistä standardeista. Listasimme ominaisuudet, joihin kannattaa kiinnittää erityistä huomiota tarjouksia selatessa.

TELEVISION OSTAJAN OPPAAT: