Seattlelaiselle Emilylle kävi kaikille tuttu ilmiö: salasana pääsi unohtumaan. Kyseessä ei ollut mikä tahansa salasana, vaan Emilyn koiran Maxin Facebook-tilin salasana.

Facebook vaatii nyt Maxia esittämään palvelulle kuvallisen ajokortin, jotta salasana voidaan palauttaa. Hupaisasta tapauksesta kertoi Buzzfeednews.

Salasana pääsi unohtumaan, sillä Emily kertoo käyttävänsä Maxin tiliä kovin harvoin. Avioliiton satamaan astumisen seurauksena Emilyn sukunimi kuitenkin muuttui, ja hän halusi vaihtaa myös Maxin sukunimen Facebookiin. Tämä ei kuitenkaan salasanatta onnistu - ellei hän hanki koiralle jostakin virallista ajokorttia.

Hupaisa tapaus on luonnollisesti saanut nettikansan riemastumaan. Erilaisia koirien ajokortteja onkin tarjolla Twitterin täydeltä - harmillista kyllä, mikään näistä tuskin kelpaa Facebookille.

Facebook antoi asiasta myös virallisen lausunnon Buzzfeedille. Yhtiön mukaan lemmikeille ei sovi luoda omia tilejä, mutta nelijalkaisille ystäville voi toki tehdä palveluun omia fanisivuja.