OnePlussan toimitusjohtaja Pete Lau on vahvistanut huhutun OnePlus 5T -älypuhelimen olemassaolon. Laite on tarkoitus julkaista 13. marraskuuta. Aiemmat huhut ovat sijoittaneet julkaisua vasta marraskuun lopulle.

OnePlus 5T:n tekniset ominaisuudet ovat toistaiseksi vahvistamattomien huhujen asteella, mutta puhelimesta oletetaan löytyvän kuuden tuuman näyttö, jonka kuvasuhde olisi 18:9 ja resoluutio 2160 x 1080 kuvapikseliä.

Laitteen sisuksista löytynee puolestaan Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri, kahdeksan gigatavua ram-muistia sekä 64 gigatavua tallennustilaa.

Perinteitä kunnioittavia ilahduttanee tieto siitä, että OnePlus 5T tarjoaa edelleen 3,5mm:n kuulokeliitännän. Monet älypuhelinvalmistajat, kuten Apple, ovat päätyneet poistamaan suositun liitännän omista älypuhelinmalleistaan, mikä on aiheuttanut närää joissain käyttäjissä.

Lau perustelee kuulokeliitännän säilyttämistä asiakkaiden käyttötottumuksilla ja äänenlaadulla. Jopa 80 prosenttia OnePlussan omistajista kertoo käyttävänsä kuulokeliitäntää. Lisäksi 70 prosentin mielestä tärkein ominaisuus on äänenlaatu.