Päivitys 11.5. klo 17:00 - Lisätty OnePlussan kommentti.

Moni uuden OnePlus 8 Pron ostaja on joutunut pettymään kalliin puhelimensa näyttöön, kun luureissa ilmeni ikäviä näyttövikoja. Valmistaja pyrki korjaamaan ongelmia softapäivityksellä, mutta Android Authorityn mukaan kyseessä näyttäisi sittenkin olevan laitevika.

Näyttöjä on vaivannut mystinen vihreä värisävy sekä mustien alueiden rakeisuus. Osa näytöistä korjaantui softapäivityksellä, mutta kaikille päivityksistä ei ollut hyötyä.

OnePlussan viralliselle Reddit-sivulle postatun viestin perusteella OnePlus on todennut vian johtuvan laitteesta.

Viestin lähettäjän tapauksessa yhtiö oli pyytänyt lähettämään viallisen puhelimen vaihdettavaksi, korjattavaksi tai vaihtoehtoisesti pyytämään rahojen palautusta.

Myös muut ketjuun vastanneet ovat kertoneet palauttaneensa viallisen puhelimen. OnePlus on vastannut viestiketjuun vahvistaen, että viallisesta laitteesta voi saada rahansa takaisin.

Lisäys 11.5. klo 17: OnePlus kertoo, että se haluaa selvittää tilanteen korjaamista päivityksellä ja antaa seuraavan lausunnon liittyen tilanteeseen:

”OnePlus kuuntelee tarkasti asiakaspalautetta ja on sitoutunut tarjoamaan aina parhaan älypuhelinkokemuksen. Selvitämme parhaillaan näyttöihin liittyvää ns. ’Black crush’ -ongelmaa ja pyrimme korjaamaan sen pian tulevassa OxygenOS-päivityksessä."