OnePlus kehuu tiedotteessa, että ”OnePlus 6T McLaren -mallissa yhdistyvät nopeus, teknologia ja upea ulkonäkö”.

Käytännössä OnePlus 6T McLaren on hyvin lähellä alkuperäismallia. McLaren-versio kuitenkin tukee OnePlussan uutta entistä nopeampaa lataustekniikkaa, jonka nimi on Warp Charge 30. Numero viittaa siihen, että Warp Charge lataa puhelinta enintään 30 watin teholla.

OnePlussan aiempi pikalataus (joka tunnettiin ennen oikeusjuttua nimellä Dash Charge) latasi puhelinta enintään 20 watin teholla.

Warp Chargen periaate on edelleen sama kuin edeltäjässään eli osa latauselektroniikasta on sijoitettu laturin päähän, mikä vähentää itse puhelimen kuumenemista, mikä taas on hyväksi akulle eikä laitteen käyttö ainakaan latauksen aiheuttaman lämmön vuoksi pääse hidastumaan.

Warp Charge ei ole markkinoiden nopein pikalataus, vaan se kunnia menee Huawein Mate 20 Prolle, jonka pikalaturin enimmäisteho on jopa 40 wattia.

Toinen ero McLaren mallissa on kookas kymmenen gigatavvun ram-muisti, minkä ansiosta ”eri sovellusten samanaikainen käyttö ei ainakaan McLarenia hidasta”, OnePlussan tiedotteessa kirjoitetaan. OnePlus 6T:n enimmäismuistimäärä on kahdeksan gigatavua.

McLaren-malli toimitetaan hiilikuidusta valmistetussa pakkauksessa. OnePlussan mukaan samaa hiilikuitua käytettiin McLarenin MCL33 Formula 1 -autoissa. Ilmeisesti Speedmark-logolla valmistettujen laatikoiden on tarkoitus näyttää hyvältä unboxing-videoilla.

Muut ominaisuudet ovat pysyneet muuttumattomina. Näytön koko on edelleen 6,41 tuumaa, järjestelmäpiirinä on sama Qualcommin Snapdragon 845 -piiri ja akun koko on 3700 milliampeerituntia.

OnePlus 6T McLaren tulee myyntiin 18. joulukuuta ja ennakkomyynti alkaa tänään. Laitteen hinta on 699 euroa eli 150 euroa enemmän kuin OnePlus 6T:n perusmalli tai 70 euroa enemmän kuin OnePlus 6T:n isoimmalla muistilla ja tallennustilalla (8 Gt + 256 Gt) varusteltu malli.