”MikroBITTI nojautuu pitkälti asiantunteviin lukijoihin, jotka ovat kouliintuneet vuosien varrella omien laitteidensa experteiksi”, totesi vuonna 1984 perustetun lehden päätoimittaja jo historian alkuhämärissä.

Edelleen etevät käyttäjät neuvovat toisiaan erilaisissa tietokonepulmissa lehden keskustelupalstalla.

.

Mikrobitti perustettiin aikoinaan kotitietokoneiden käyttäjien ja niiden hankintaa harkitsevien mikrolehdeksi. Myöhemmin internetin myötä MB:n purkista ja sittemmin keskustelupalstasta tuli tärkeä kanava ajatustenvaihtoon ja neuvojen kyselyyn. Myös MikroPC:n keskustelufoorumi oli hyvin aktiivinen.

Mikrobitti.fi-sivuston keskustelupalstan löytyy osoitteesta

.

Myös uudella foorumilla tavoitteenamme on luoda atk-asioista kiinnostuneiden käyttäjien yhteisö, jossa voi kysyä neuvoa muilta foorumin jäseniltä.

Käyttö on helppoa: tilinä toimii sama Alma-tunnus jonka saat rekisteröityessäsi ilmaiseksi Mikrobitin sivuille. Profiilin luominen käy käden käänteessä.

Keskustelupalstalle voit lähettää minkä tahansa kysymyksen koskien tietokoneita, puhelimia, rakentelua, ohjelmointia tai montaa muuta aihetta. Pitkän linjan käyttäjät ja Mikrobitin asiantuntijat pyrkivät tarjoamaan vinkkejä ja opastusta parhaan taitonsa mukaan.

Palstalla voit lisäksi keskustella kaikesta Mikrobitin sisällöstä, ja vähän muustakin.

Nähdään foorumilla!