Kauhupeli Resident Evil 7 julkaistiin vuosi sitten niin pc:lle, PS4:lle kuin Xbox Onellekin. Se keräsi kiitoksia niin kriitikoilta kuin sarjan faneiltakin, ja myi maailmanlaajuisesti yli 5 miljoonaa kappaletta.

Nintendo Everything kertoo, että Resident Evil 7 saapuu Switchille kera kaikkien lisäosien, mutta erikoisella tavalla. Switchin RE7 ei nimittäin löydy kauppojen hyllyiltä, vaan se ostetaan verkosta. Tämän lisäksi peli pyörii pilvestä käsin, eli kauhua koetaan suoratoiston avulla.

Pelaajan tekemät liikkeet ja napinpainallukset päivittyvät jatkuvalla syötöllä pilveen, jossa lasketaan mitä seuraavaksi tapahtuu. Lopputulos suoratoistetaan pelaajan Switchille.

Käytännössä kokemus vaatii hyvän ja vakaan nettiyhteyden, sillä pätkivällä yhteydellä pätkii myös itse peli.

Edut ovat selkeät: koska Resident Evil 7 Cloud Version asuu pilvessä, se vaatii konsolilta vain 45 Mt verran tallennustilaa.

Vastaavia pelaamisen suoratoistopalveluita kehitetään täyttä häkää monille alustoille. Esimerkiksi beetavaiheessa oleva, pc-peleihin keskittyvä GeForce Now tarjoaa pilvipalvelun, joka pyörittää raskaita pc-pelejä pelaajan koneen puolesta, jonka ansiosta sulavasta pelikokemuksesta voi nauttia vuosikymmenen vanhalla nuhapumpullakin.

Resident Evil 7 Cloud Version saapuu toistaiseksi vain Japanin markkinoille.