Suomalainen Hill Climb Racing 2 -peli julkaistiin viikonloppuna Kiinassa, jossa pelin edellistä osaa ladattiin lähes 100 miljoonaa kertaa.

Oululainen Fingersoft julkaisi Hill Climb Racing 2 -pelin marraskuussa. Nyt kaksi kuukautta myöhemmin peliä on ladattu jo lähes 43 miljoonaa kertaa.

Hill Climb Racing on sarjakuvamainen rallipeli. Rallipelien kategoriassa Hill Climb Racing 2 on noussut ladatuimmaksi jopa 121 eri maassa. Kaikkien pelien listalla ykköspaikka on auennut 64 maassa.

Myös marraskuussa julkaistun pelin edellinen osa oli huippusuosittu. Sitä ladattiin pelkästään Kiinassa lähes 100 miljoonaa kertaa. Fingersoft kertoo, että tulevana viikonloppuna myös Hill Climb Racing 2 julkaistaan Kiinassa.

Fingersoftin toimitusjohtaja Teemu Närhi kertoo yhtiön tiedotteessa, että latausmääristä päätellen yhtiö on onnistunut viemään jatko-osaa oikeaan suuntaan. Suurimpana uudistuksena edelliseen osaan verrattuna on moninpelimahdollisuus.

Hill Climb Racing 2 -pelin lataaminen ja pelaaminen on ilmaista. Pelissä voi kuitenkin tehdä ostoja pärjätäkseen paremmin.

Lähde: Iltalehti