KB4540673:n aiheuttamia raportoituja ongelmia ovat muun muassa siniset kuolemanruudut sekä asennuksen pitkä kesto. Toistaiseksi ongelmat koskevat pientä rajattua joukkoa, mutta raportoitujen tapausten määrä on kasvussa, Windows Latest kirjoittaa.

Microsoft on kamppaillut pitkään Windows 10 -päivitysten laatuongelmien kanssa, eivätkä ne vaikuta olevan laantumaan päin, vaikka yhtiö on ottanut määrätietoisia askelia ongelmia välttääkseen.

Esimerkiksi viime syksynä julkaistu November 2019 Update -ominaisuuspäivitys keskittyi korjaamaan Windowsista bugeja, kun tavallisesti suurpäivityksen asentaneet ovat tottuneet niiden tarjoamiin uusiin ominaisuuksiin.

Jos KB4540673 on jo asennettu, eikä se vaikuta aiheuttavan ongelmia, kannattaa päivitys jättää rauhaan.

Ongelmista kärsivien on suositeltavaa poistaa päivitys. Se onnistuu Windows Update -työkalun avulla valitsemalla Näytä päivityshistoria > Poista päivitysten asennus > avautuvasta ikkunasta valitaan poistettava päivitys. Varsinainen poisto suoritetaan hiiren oikean painikkeen takaa avautuvan kontekstivalikon Poista asennus -vaihtoehto valitsemalla.