PlayStation 5 -konsolin julkaisu lähenee päivä päivältä, ja nyt Sonyn uuden sukupolven laitteen laatikko on paljastunut. Samalla boksista on selvinnyt eräs mielenkiintoinen yksityiskohta, Eurogamer kirjoittaa.

Ensinnäkin pahvilaatikko, jossa konsoli toimitetaan asiakkaalle, on massiivisen kokoinen. Eräs Reddit-käyttäjä julkaisi boksista kuvan yhdessä vanhan PlayStation 4 -laatikon kanssa.

Tätäkin mielenkiintoisempaa on se, että paketista on selvinnyt, miten varhaisemman sukupolven laitteesta saa siirrettyä tiedot uuteen konsoliin.

Polygonin Samir Sarkar julkaisi Twitterissä kuvan paketin pohjasta. Pienellä präntätyssä tekstissä kerrotaan, että tiedot saa siirrettyä jaetun verkon kautta tai siirtämällä data ulkoisen tallennustilan avulla laitteeseen. Myös PlayStation Network -palveluun kirjautumalla käyttäjä voi siirtää PS5-konsolille pelihistorian, saavutukset ja kaveritiedot.

Esimerkiksi Game Radar on jo aikaisemmin kirjoittanut, että DualShock 4 -ohjain soveltuu saman sukupolven pelien pelaamiseen myös PlayStation 5 -konsolilla.

Puolestaan fyysisten PS4-levyjen tuominen uudelle sukupolvelle tapahtuu, noh, työntämällä lätty sisään.