Microsoft on luvannut tukea kutakin Windows 10:n ominaisuuspäivitystä korkeintaan 18 kuukauden ajan. Etuoikeutettuja ovat yrityskäyttäjät, joille tukea on luvassa tavallista kuluttajaa pidempään.

Seuraava tuen piiristä poistuva Windows 10 -versio on vuoden 2018 syksyllä julkaistu 1809. Kyseessä oli eräs bugisimmista Windows 10 -päivityksistä koskaan.

Sen havaittiin muun muassa poistavan käyttäjien tiedostoja ilman lupaa ja aiheuttavan kaikenlaista pientä kiusaa. Lopulta ongelmat eskaloituivat niin pahoiksi, että Microsoftin oli pakko vetää päivitys väliaikaisesti pois jakelusta.

Sittemmin kuntoon saadun päivityksen asentaneet joutuvat kuitenkin siirtymään eteenpäin viimeistään toukokuun 12. päivän päivitystiistain jälkeen. Käytössä olevan Windows-version voi tarkistaa helposti komennolla winver.

Uudempia Windows-ominaisuuspäivityksiä on saatavilla Windows Updaten kautta. Päivitystyökalun pitäisi tarjota uudempaa Windows-versiota automaattisesti. Jos se ei niin tee, kannattaa kokeilla etsiä päivityksiä manuaalisesti klikkaamalla Tarkista päivitykset -painiketta.

Tuorein Windows 10 -versio on tätä kirjoitettaessa Fall 2019 Update eli versio 1909.