Infinite Fall ja Infinite Ammo -pelistudioiden perustaja Alec H. on kuollut. Miehen käsialaa oli muun muassa kehuttu seikkailupeli Night in the Woods, joka ansiokkaasti käsitteli masennuksen, fobioiden ja sosiaalisen ahdistuksen teemoja.

Kuolinsyytä ei ole kerrottu julkisuuteen, mutta miehen kuolemasta kertonut sisar Eileen vihjasi, että Alec viimein hävisi taistelun oman masennuksensa ja mielenterveysongelmiensa kanssa.

Newsweek kertoo, että Alecin nimi pintautui osana pelialan #metoo-liikettä. Polygon kertoo, että Infinite Ammo tutki asiaa omalta osaltaan, jonka lopputuloksena studio antoi Alecille potkut.

PC Gamerin mukaan Eileen kertoi tietävänsä hänen veljensä olleen vastuussa ihmisten satuttamisesta. Samalla hän kuitenkin alleviivasi tiukasti, että Alec ei haluaisi kenenkään joutuvan maalitetuksi tapahtuneen takia.

”Siltä varalta, että tämä ei ole täysin itsestäänselvää, Alec ihan erikseen sanoi, että hän haluaa [häntä syyttäneelle taholle] sekä muillekin ihmisille vain hyvää, joten älkää käyttäkö suruanne tekosyynä ihmisten kiusaamiseen”, Eileen jyrähti, viitaten Gamergate-liikkeen tapaan ottaa ihmisiä hampaisiinsa ja tehdä näiden elämästä helvettiä.