Suoratoistopalvelujen tarjonnan vertailu alkaa olla jo hyvin vaikeaa: kaikilla on niin laajat ohjelmakirjastot, että kokonaiskäsityksen saaminen sisällöstä ja sen puutteista ei ihan äkkiä onnistu. Hintojen vertailu sen sijaan käy vikkelästi.

Niinpä Paramount kertoi jo hyvissä ajoin olevansa merkittävästi edullisempi kuin kilpailijat, kuukausihinta on noin 7 euroa. Telia kertoi juuri tarjoavansa Paramount-tilauksen vielä euron tuota halvemmalla.

Tavallisen kuluttajan kannalta Paramount-tilanne näyttää hieman sekavalta. Telian lisäksi se on tilattavissa ainakin Ruudun ja Allenten (Canal Digitalin ja Viasatin yhteisyritys) kautta. Lisäksi se on Apple TV -sovelluksessa.

Paramount plussan suoraan ladattava kuluttajasovellus julkaistaan myöhemmin huhtikuussa.

Palveluun voi tutusta aluksi ilmaiseksi joko viikon tai kahden ajan. Kokeilujakson pituus vaihtelee sen mukaan, mitä kautta tarjoukseen tarttuu.

Paramount+ lupaa tarjonnassaan olevan läpi vuoden yli 6000 jaksoa ja elokuvaa. Mukana on hittisarjoja, lukuisia alkuperäissarjoja, elokuvien ensi-iltoja sekä MTV:n ja Nickelodeonin ohjelmia. Myös paikallisia tuotantoja kaikissa genreissä luvataan.